Ovocnictví /
Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, skliz...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Červenka, Karel (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1967
|
Vydání: | 2. upr. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Švestky, renklody, slívy, mirabelky /
Autor: Vávra, Miloslav, 1910-1991, a další
Vydáno: (1963) -
Hrušky /
Vydáno: (1967) -
Pěstování meruněk a broskví /
Vydáno: (1974) -
Praktické zahradnictví / ovocnictví-zelinářství
Autor: Horynová, Anna
Vydáno: (1966) -
Štěpování /
Autor: Bílek, Otakar, a další
Vydáno: (1975)