Hrušky /

Obecná část knihy pojednává o původu a rozšíření, botanice, morfologii a biologii hrušní, chemickém složení plodů, hospodářském významu, způsobu a ekonomice pěstovaní. Čtyři oddíly speciální části obsahují popisy odrůd základního tržního sortimentu celostátního významu, perspektivních odrůd, tržních...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Koch, Václav, nar. 1905 (Autor úvodu atd.), Černík, Václav, 1910-1986 (Fotograf), Ferkl, František, 1893-1961 (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Academia, 1967
Vydání:1. vyd.
Edice:Ovocnická edice
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Knihovna Libiš

Informace o exemplářích z: Knihovna Libiš
Signatura: 634
Jednotka 2914 Dostupné  Požadavek