Ovocnictví /

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, skliz...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Červenka, Karel (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1967
Vydání:2. upr. vyd.
Edice:Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám skladování ovoce, mechanizaci ovocnářství a jeho vztahu k ostatním odvětvím zemědělského závodu. Nově je v tomto vydání připojenakapitola o anatomii a organologii ovocných dřevin
Popis jednotky:Česko-slovenský slovníček
Učebnice pro vysoké školy zemědělské, fakulty agronomické a provozně ekonomické
Fyzický popis:368 s. : il.
Bibliografie:Obsahuje bibliografii a rejstřík