Hrušky /
Obecná část knihy pojednává o původu a rozšíření, botanice, morfologii a biologii hrušní, chemickém složení plodů, hospodářském významu, způsobu a ekonomice pěstovaní. Čtyři oddíly speciální části obsahují popisy odrůd základního tržního sortimentu celostátního významu, perspektivních odrůd, tržních...
Uloženo v:
Další autoři: | Koch, Václav, nar. 1905 (Autor úvodu atd.), Černík, Václav, 1910-1986 (Fotograf), Ferkl, František, 1893-1961 (Fotograf) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Academia,
1967
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Ovocnická edice
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Hrušky. Malá pomologie
Autor: Černík, Václav, a další
Vydáno: (1969) -
Ovocnictví /
Autor: Červenka, Karel
Vydáno: (1967) -
Pěstování okrasných stromů a keřů /
Autor: Walter, Vilém, 1912-2001
Vydáno: (1984) -
Rostliny pro balkony a terasy : lexikon : pěstování, umístění, péče /
Autor: Hackstein, Hermann, a další
Vydáno: (2007) -
Chemie na zahrádce /
Vydáno: (1974)