Hrušky /
Obecná část knihy pojednává o původu a rozšíření, botanice, morfologii a biologii hrušní, chemickém složení plodů, hospodářském významu, způsobu a ekonomice pěstovaní. Čtyři oddíly speciální části obsahují popisy odrůd základního tržního sortimentu celostátního významu, perspektivních odrůd, tržních...
Uloženo v:
Další autoři: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Academia,
1967
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Ovocnická edice
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Obecná část knihy pojednává o původu a rozšíření, botanice, morfologii a biologii hrušní, chemickém složení plodů, hospodářském významu, způsobu a ekonomice pěstovaní. Čtyři oddíly speciální části obsahují popisy odrůd základního tržního sortimentu celostátního významu, perspektivních odrůd, tržních odrůd místního významu a odrůd vyskytujících se dnes jen ojediněle. |
---|---|
Popis jednotky: | P 9913/67 Obsahuje fotografie P 9977/67 |
Fyzický popis: | 379 s. : il., 64 s. barev. fot. příl. |
Bibliografie: | Obsahuje bibliogr. na s. 371-372 a jmenný a věcný rejstřík |