Hotel Sacher /

Anna Sacherová chce po nenadálé manželově smrti pokračovat ve vedení hotelu. Mladá vdova si rezolutně a navzdory všem překážkám vydobývá pozici principálky. A zatímco Anna Sacherová s neodmyslitelným doutníkem, v doprovodu smečky bulteriérů a společně se svým personálem povyšuje hotel na legendu, se...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Série:, část
Main Author: Döhnert, Rodica, 1960- (Author)
Other Authors: Řežábek, Rudolf, 1944- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Knižní klub, 2018
Edition:Vydání první
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Anna Sacherová chce po nenadálé manželově smrti pokračovat ve vedení hotelu. Mladá vdova si rezolutně a navzdory všem překážkám vydobývá pozici principálky. A zatímco Anna Sacherová s neodmyslitelným doutníkem, v doprovodu smečky bulteriérů a společně se svým personálem povyšuje hotel na legendu, setkávají se v jeho foyer dva nesourodé manželské páry: princ a princezna von Traunstein a berlínští nakladatelé Marta a Maxmilian Aderholdovi. Mezi suitami a chambres séparées Hotelu Sacher ve Vídni se rodí milostné drama lásky, nevěry a žárlivosti. Nakladatelská anotace.
Milostný příběh rámovaný historií vídeňského hotelu Sacher, v němž se proplétají intriky, osudové lásky, ctižádost i žárlivost.
Item Description:Chronologický přehled
Physical Description:327 stran ; 21 cm
ISBN:9788024260068