Operační centrum. Cestou zrady /

Tým pracovníků Operačního centra se nachází v obtížné situaci. Kongresový výbor mu snížil rozpočet o dvacet procent, a tak je ředitel po rozpuštění útvaru rychlého nasazení nucen zrušit i jednotku agentů pro práci v terénu a propustit jejího uznávaného velitele a svého zástupce Mika Rogerse. Roztrpč...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Clancy, Tom, 1947-2013 (Author), Pieczenik, Steve R., 1943- (Author), Rovin, Jeff, 1951- (Author)
Other Authors: Špalek, Jiří (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : BB/art, 2006
Edition:1. vyd. v českém jazyce
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Tým pracovníků Operačního centra se nachází v obtížné situaci. Kongresový výbor mu snížil rozpočet o dvacet procent, a tak je ředitel po rozpuštění útvaru rychlého nasazení nucen zrušit i jednotku agentů pro práci v terénu a propustit jejího uznávaného velitele a svého zástupce Mika Rogerse. Roztrpčenému generálovi poskytne nové profesní uplatnění Don Orr, senátor za stát Texas, zakládající novou politickou stranu, za kterou chce kandidovat na úřad prezidenta. Do středu zájmu médií se jméno senátora dostane ve chvíli, kdy je usmrcen významný host jeho večírku, anglický softwarový magnát a bankéř, usilující o uvolnění restrikcí v oblasti zahraničních investic. Do vyšetřování vraždy se na žádost Scotland Yardu zapojí i vrchní policista Operačního centra, který s pomocí své ženy, bývalé agentky Interpolu, i ve spolupráci s generálem odhaluje spiknutí prezidentského kandidáta, jehož agresivní vlastenectví, izolacionismus i připravované reorganizace by znamenaly hrozbu pro celou zemi.
V desátém díle série politických thrillerů se Národní krizové středisko snaží zabránit vzestupu moci ambiciózního amerického politika.
Item Description:Přeloženo z angličtiny
Physical Description:382 s. ; 22 cm
ISBN:8073417243