Anglický hrdina /

Odvážná trojice mladých žen se rozhodne proměnit některé londýnské hejsky v dokonalé gentlemany. Během udílení poučných lekcí se však dvě dívky z trojice za napravované muže provdají, zbývá Lucinda Barrettová, která je odhodlána svůj úkol dokončit.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Enoch, Suzanne (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Ostrava : Domino, 2011
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Odvážná trojice mladých žen se rozhodne proměnit některé londýnské hejsky v dokonalé gentlemany. Během udílení poučných lekcí se však dvě dívky z trojice za napravované muže provdají, zbývá Lucinda Barrettová, která je odhodlána svůj úkol dokončit.
Stejně jako její přítelkyně je rozhodnuta dát lekci arogantnímu, byť krásnému muži. Geofrey Newcombe je velmi žádaný nápadník, navíc jej obdivují i muži za jeho válečné úspěchy. K vítězství má Lucindě pomoci rodinný přítel, Robert Carroway. Též se vrátil z války, ale jeho úspěchy nikdo neoslavuje. Jeho fyzické a především psychické zdraví je podlomené, s vlastní rodinou sotva promluví. Pro oba hrdiny je vzájemná blízkost čím dál důležitější a Lucinda je na nejlepší cestě přehodnotit své společenské priority, a pochopit důležitost charakteru i vzájemné lásky.
Fyzický popis:269 s. ; 21 cm
ISBN:9788073035877