Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně /

Kniha kuchařských receptů na přípravu zdravých pokrmů pro kojence a batolata.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mengerová, Olga (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2018
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha kuchařských receptů na přípravu zdravých pokrmů pro kojence a batolata.
Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. Najdete v ní také základní pravidla pro sestavení zdravého, pestrého a chutného jídelníčku včetně správného pitného režimu i rady, jak dítě zapojit do rodinného stolování. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Popis jednotky:Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:168 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN:9788074516399