Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně /
Kniha kuchařských receptů na přípravu zdravých pokrmů pro kojence a batolata.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ottovo nakladatelství, s.r.o.,
2018
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Kniha kuchařských receptů na přípravu zdravých pokrmů pro kojence a batolata. Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. Najdete v ní také základní pravidla pro sestavení zdravého, pestrého a chutného jídelníčku včetně správného pitného režimu i rady, jak dítě zapojit do rodinného stolování. Nakladatelská anotace. Kráceno. |
---|---|
Popis jednotky: | Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: | 168 stran : barevné ilustrace ; 27 cm |
ISBN: | 9788074516399 |