Štěpování /

Zahrádkářská příručka vysvětluje význam, způsoby a techniku štěpování, očkování a roubování ovocných dřevin, popisuje přípravné práce, potřebné pomůcky aj. Věnuje také pozornost přikájení, mezištěpování a přeroubování jednotlivých ovocných druhů. Ve třetím vydání provedli autoři pouze drobnější text...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Bílek, Otakar (Autor), Hanuš, Bohuslav (Autor)
Další autoři: Severa, František, 1924-2005 (Ilustrátor), Humpál, Zdeněk (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : SZN 1975
Vydání:3., upr. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obsah:
  • Příručka podává podrobný popis očkování, roubování, přeroubování a úkonů s tím spojených. Ovocnářství. Jádrové ovoce. Peckoviny. Citrusové ovoce. Ořechy. Ovoce palmových stromů. Bobuloviny. Drobné ovoce.