Domácí cukrářství /
Odzkoušené recepty na přípravu cukrovinek z počátku 20. století. Návody na zhotovení jemných koláčů, dortů, perníků a marcipánů, různého pečiva, zmrzlin, cukrátek, pokroutek a marmelád.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Versbachova, A. |
---|---|
Další autoři: | Versbachova, T. |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Městská knihovna v Praze,
2014
|
Vydání: | V MKP 1. vyd |
Edice: | E-knihovna
|
On-line přístup: | Odkaz na plný text epub html prc Obálka |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Domácí kuchařka /
Autor: Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845
Vydáno: (2011) -
Domácí úkoly /
Autor: Hrabal, Bohumil, 1914-1997
Vydáno: (2019) -
Pecivál domácí je hrdinou léta /
Autor: Medzvecová, Dagmar, 1986-
Vydáno: (2021) -
Třikrát Lam a Coolová ; [[[z anglických originálů přeložil Helena Znojemská ...[et al.]] /
Autor: Fair, A.A.
Vydáno: (1999) -
Třikrát neodolatelný detektiv Lam ; z anglického originálu přeložili Martin Hořák ...[et al.] /
Autor: Fair, A.A.
Vydáno: (1998)