Princ : série Clifton Forge - Perry, Devney (Beta, 2023)
V den, kdy Luke Rosen poznal Scarlett Marksovou, jedinkrát v životě litoval, že se stal velitelem policie. Teď se musí o Scarlett postarat. Jenže ona je paličatá a nesnesitelná. Nemá žádný respekt k pravidlům jeho spořádaného života a nikdy neudělá, co se jí řekne. Ba co víc, zdá se, že je jí ukradené, že by kvůli informacím, které má o motorkářském gangu, mohla přijít o život. Ale je v ní i síla, odvaha, houževnatost. A navíc je tak krásná.