Tentokrát je to doopravdy - Liang, Ann (CooBoo, 2023)
Když sedmnáctiletá Eliza Lin zveřejní na internetu esej o tom, jak poznala svou životní lásku, doslova přes noc se z něj stane virál. Eliza konečně získá pozornost svých spolužáků na mezinárodní škole v Pekingu a příležitost publikovat ve svém nejoblíbenějším časopise. Jediný problém je, že si to celé vymyslela a všichni teď chtějí vědět, o kom psala, a aby psala dál. A tak se Eliza rozhodne, že nejlepší bude, když si najde někoho, kdo by její životní lásku zahrál.