Moje koronakronika - Vydra, Petr, 1972- (Euromedia Group, 2022)
Po Muži v karanténě přichází Petr Vydra (český herec, dramaturg a stand-up komik) s další knihou humorných příběhů a fejetonů spojených tématem koronaviru.