Cvičení paměti na celý rok - Suchá, Jitka, 1973 prosinec 18.- (Grada, 2021)
Cvičení zaměřena na krátkodobou a dlouhodobou paměť i na jiné kognitivní funkce - na koncentraci pozornosti, logické myšlení, slovní zásobu, fantazii, kreativitu a další schopnosti. Najdete zde i rady, jakým dalším způsobem mozek aktivovat.