Zeleninová zahrádka polopatě : od A do Z a ještě něco navíc - Pavela, Roman, 1970- (Edice České televize, 2021)
Známý český botanik poskytuje praktické rady zájemcům o pěstování zeleniny. Kniha vychází z oblíbeného televizního pořadu Polopatě.