Proč kouzelník nečaruje - Ticháčková, Karolína, 1992- (Observatory Media, 2008)
Dobrodružný příběh, který velice volně zpracovává téma středověké legendy o králi Artušovi, odehrávající se v 6. stol. v Británii. Knížka je vhodná pro mládež a starší děti.