Princezna nad propastí - Cabot, Meg, 1967- (Knižní klub, 2007)
PRINCEZNA NAD PROPASTÍ představuje už osmý svazek vyprávění o osudech newyorské gymnasistky, z níž se přes noc stala princezna vzdálené Genovie. V Knižním klubu už vyšly: Princezniny deníky, Místo pro princeznu!, Zamilovaná princezna, Povinnosti princezny, Princeznám sluší růžová, Princezna v zácviku a Princezna na večírku.