Klasické příběhy - Wilding, Valerie (Děsivá literatura, 2006)
Znáte nejslavnější příběh všech dob? Máte tušení, který klasický příběh světové literatury je nejnapínavější a nejslavnější? Že by to byla Cesta kolem světa za osmdesát dní od Julese Verna, na které Phileas Fogg a jeho sluha Passepartout svádějí dramatický souboj nejen s časem, ale i se zavilým detektivem Fixem? Nebo spíš Černý krasavec - projížďka mezi požáry a povodněmi a příběh vyprávěný koňskou pusou. Či snad Větrná hůrka - příběh tajemství a lásky mezi ohnivým Heathcliffem a romanticky založenou Cathy, odehrávající se na pochmurných blatech? To zjistíte, když si přečtete tuto knížku. A navíc vám dovolíme nahlédnout do našeho průvodce po vymyšlených ostrovech a představíme vám pár krvežíznivých pirátů.