Vesmír - Jovanovičová, Hana, 1951- (Hledej a objevuj, 2017)
Krásná kniha plná hledání a překvapení. Děti se dozvědí spoustu zajímavých informací o vesmíru, kosmonautech a jejich práci. Na obrázcích pak vyhledají předměty, které tam nepatří, ale také ty, jež se vesmíru týkají. Nakladatelská anotace.