Štěstí na řecký způsob - Carrington, Tori (BB/art, 2007)
Román se sympatickým nadhledem popisuje dobrodružné newyorské léto v životě mladé Řekyně, která se po zrušeném sňatku rozhodla pracovat v detektivní kanceláři svého strýce, kde jednoho dne vystřídalo dosavadní nudu hned několik dramatických případů.