Mimo dosah - Box, C. J. (Class, 2007)
Joeův přítel, revírník Will, spáchá sebevraždu a Joe nastupuje na jeho místo. Na novém působišti však vyvstává mnoho problémů. Kromě otázky proč se Will zastřelil, musí Joe řešit i problém, jak se postavit k lobby milionářů, kteří chtějí stavebně zasáhnout do divočiny, musí se vypořádat s intrikami bývalého šerifa z původního působiště a v krizi jsou i jeho rodinné vztahy. Navíc se ho kdosi pokouší otrávit... Jinak běžný thriller je zajímavý autorovou znalostí prostředí lovců a divočiny Wyomingu.