Naše třídní je mimozemšťan! - Šandera, Jiří, 1961- (Jiří Šandera, 2012)
Bára, Katka, Monika a Honza podezírají všechny kolem, hlavně učitele, že právě oni jsou z jiné planety. Když v knihovně objeví tajemnou knihu o mimozemské civilizaci, stane se něco, o čem ani nesnili - dostanou šanci odletět na planetu Majusa. Musí však překonat spoustu překážek a splnit nelehké úkoly. Podaří se jim to? Odletí všichni?