Snoubenec mé sestry - Anderson, Rachael Renee (Baronet, 2019)
Prudence a Brand se setkali na večírku pro místní smetánku, kam Prudence doprovázela matku a svoji sestru Sophii, s níž je Brand zasnouben. Prudence zpočátku podezřívá Branda z nekalých úmyslů, jelikož v knihovně zachytila jeho částečný rozhovor s jinou ženou. Po vyjasnění situace, kdy se oba dva potkají v lese, se mezi nimi vytvoří zajímavé přátelství, které pomalu přerůstá v něco více. Jak ale může milovat Prudence někoho, kdo je zaslíben její sestře? Nepřipraví ji tím o její šanci na štěstí? A co když mladému páru brání v lásce ještě něco jiného, dokážou i to překonat a vyjít vstříc společné budoucnosti.