Ella a její deníky. - Costain, Meredith, 1955- (BB/art, 2016)
Kamarádky Ella a Zoe si chtějí přivydělat venčením domácích mazlíčků. Vymyslí plán, ale nakonec hlídají jen jedno jediné zvíře - sousedovu velkou ještěrku. Hrozně vlezlá Peach Parkerová se tou dobou ale začne chovat strašně podezřele. Elle vrtá hlavou, co se asi děje. Usoudí, že ona i Zoe musí začít jednat, ale tajně! Odhalí Ella a Zoe se svými detektivními notýsky hroznou pravdu?