Nenasytná - Cabot, Meg, 1967- (Knižní klub, 2011)
Mína Harperová, talentovaná, ale zároveň i smutná a díky svému daru odhalit, jakým způsobem a kdy člověk, který před ní stojí, zemře, se podílí na vytváření scénáře pro úspěšný seriál Nenasytná u jedné newyorské televizní stanice. Jednoho dne jí její bezohledná kolegyně sdělí, že vedení se rozhodlo seriál obohatit postavou upíra...