Lord John a Bratrstvo čepele / 2.díl - Gabaldon, Diana, 1952- (Knihy Omega, 2018)
Diana Gabaldon zachycuje další dobrodružství lorda Johna Greye, v němž splétá jeho soukromý a veřejný život se zdrcujícím rodinným tajemství, milostným vztahem s potenciálně katastrofálními následky a válkou dvou světů.