Metody práce s dětmi s ADHD především pro rodiče a vychovatele - Jucovičová, Drahomíra, 1962- (Jucovičová Drahomíra PaedDr. - nakladatelství D + H, 2017)
Příručka určená především rodičům a vychovatelům radí, jak postupovat při výchově dětí s ADHD a ADD. Zabývá se i problematikou ADHD v dospívání a v dospělosti.