Zvířátka, moji přátelé - Védère d'Auria, Pascale, 1959- (Svojtka & Co., 2009)
Příběhy o zvířátkách, která žijí na statku, lukách a polích, v lese, na horách, ale i v tropech nebo polárních krajích, doplněné barevnými celostránkovými ilustracemi. Pro nejmenší děti a začínající čtenáře.