Atlas budoucnosti : objevte svět zítřka - Passoni, Enrico (Rebo, 2018)
Tato kniha vezme malé čtenáře na dobrodružnou exkurzi do budoucn osti a prostřednictvím poutavých obrázků jim představí, jak se bud e žít v roce 2050, co se bude jíst, jak se budou lidé oblékat nebo jaké dopravní prostředky budou jezdit v ulicích. Novinky a nápady z této knihy by se brzy mohly stát skutečností, protože jsou podl oženy vědeckými poznatky, a popisované předměty by mohly být v nej bližší budoucnosti běžně vyráběny. Je to realita, která se sice za tím stále vyvíjí, ale je nám čím dál tím blíž. Jste připraveni na vzrušující cestu plnou překvapení?