Co očekávat, když máte diabetes : 170 tipů, jak zvládnout život s diabetem - Chocová, Blanka; Buse, John B (Knihy Omega, 2016)
Počet lidí, kteří trpí cukrovkou, je rok od roku vyšší. Tato kni ha přináší cenné rady, jak žít kvalitní život i s tímto onemocnění m. Odpoví vám na všechny otázky spojené s diabetem. Informace v té to knize jsou určené především lidem s diabetem 2. typu, a to před evším proto, že 90 až 95 procent pacientů má právě tento typ cukro vky. Typ 1 je vzácnější, ale většina z léčebných postupů a tipů na kvalitní život je vhodný i pro tyto pacienty