Deník malého poseroutky. Výlet za všechny peníze. - Kinney, Jeff (CooBoo, 2016)
Rodinný výlet by měla být veliká legrace. pokud samozřejmě nejst e Heffleyovi. Cesta začala slibně, ale pak přišlo hned několik špa tných odboček. Záchody na benzínce, vyšinutí racci, pomačkaný nára zník a prase na útěku - nic z toho úplně nesplňuje Gregovu předsta vu o pěkně stráveném čase. Ale i ten sebehorší výlet se může promě nit v dobrodružství - a na tohle Heffleyovi fakt jen tak nezapomen ou. Nenechte si ujít už deváté dobrodružství malého poseroutky!