Nejlepší světové čtení. Vyhlídka. Iris a Ruby. Na loučení nezbyl čas. Ohnivé jezero - Connelly, Michael, 1956- (Nejlepší světové čtení, 2009)
Edice zkrácených verzí nejlepších románů současných autorů