Nesmlouvej s ďáblem. Škola dědiček - Jeffries, Sabrina (DOMINO, 2012)
Lucinda Setonová má zlomené srdce, ale protože nepatří k dívkám, které se rády utápí v žalu, přijme s povděkem nabídku, aby na Škole pro dědičky vyučovala kresbu. Zprvu své angažmá vnímá pouze jako lék na bolavou duši, ale potom se k ní donese zpráva, že na pozemku vedle školy chce jakýsi Španěl provozovat zábavní podnik. Něco takového nehodlá Lucy dopustit ...