Čtyři dohody : Kniha moudrosti starých Toltéků : Praktický průvodce osobní svobodou - Ruiz, Miguel (Pragma, 2001)
Autor v knize odhaluje zdroj omezujích názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. "Čtyři dohody", založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky.