Když se ženy z Marsu zamilují : o tom, jak si mohou ambiciónzí ženy díky lásce k sobě samotným vytvořit milostný vztah svých snů - Koufmann Sherman, Paulette (Synergie, 2014)
O tom, jak si mohou úspěšné ženy díky lásce k sobě samotným vytvořit milostný vztah svých snů. "Žena z Marsu" žena, která je úspěšná ve své profesi, je otevřená a velice schopná, hodně vydělává a je inteligentní vůdkyní. Identifikuje se s některými "mužskými" vlastnostmi, jako jsou asertivita a akceschopnost. Respektuje své vlastní mentální schopnosti a chce zanechat stopu ve vnějším světě. Je ráda uznávaná a oceňovaná a chce o věcech rozhodovat společně se svým partnerem.