Slunce nad Wahi-Koura - Laureen, Anne, 1974- (MOBA, 2012)
Po tragické smrti manžela potkává mladou vdovu Helenu de Villiersovou další neštěstí - její vinici napadne révokaz, a ona je tak nucena rodinné vinařství prodat. S nadějí se vydává na Nový Zéland, aby tam u své tchyně Louisy, majitelky vyhlášeného vinařství, začala nový život. Netuší, jak těžko se bude se svou tchyní sžívat a jakým nástrahám nepřátel bude muset čelit. Největší nebezpečí představuje vypočítavý bankéř Manson, který se neštítí skutečně ničeho. Podaří se Heleně uniknout z jeho spárů? A nalezne uprostřed kouzelné přírody znovu štěstí a lásku?