Dámě nikdy nelži : historický milostný román - Carlyle, Liz (Historický milostný román, 2011)
První kniha autorčiny série o rodině Nevilleů. Lord Nash je muž proslulý svým kultivovaným vystupováním a elegancí, ale povídá se o něm, že přivedl na mizinu spoustu mužů a zanechal mnoho žen se zlomeným srdcem. Když zase jednou opustil své sídlo, aby si vyšel do společnosti, prožil za svitu měsíce mimořádné okamžiky vášně se záhadnou dámou. Čelí také pokušení, které ho zavede do ďábelského světa pašeráků, vyzvědačů a intrikánů. A pokud jde o jeho dámu v přestrojení, vtipnou a krásnou Xanthii Nevilleovou, brzy zjistí, že je stejně nedostupná jako svůdná. Nyní musí Nash zjistit, zda je také nebezpečná...