Omerta - Puzo, Mario (Knižní klub, 2006)
Román z prostředí americko-italského podsvětí, kde po násilné smrti velkého bosse dona Aprila se příbuzní musí vypořádat s dědictvím a celou řadou otázek týkajících se následníka...