Milovat cizince - Woodiwiss, Kathleen E. (Ikar, 2008)
Lierin se probouzí z noční můry - ztratila paměť, nezná ani své jméno. Netuší proto, který ze dvou cizinců, do jejichž života vstoupila, mluví pravdu. Ashton Wingate, nebo Malcolm Sinclair? Po prvním z nich touží, druhého se bojí. Ashton, majitel plantáže je přesvědčený, že je jeho milovaná žena, kterou mu ukradl krutý osud. Malcolm se jí snaží namluvit, že je jeho unesená manželka Lenora a nezdráhá se ji zaplést do pavučiny lží a přetvářky. Lierin však čeká štěstí pouze v milující náruči šlechetného Ashtona a spolu s ním i vyřešení záhady vlastní tajemné minulosti.