Sněžím : zpověď Středoevropanky - Kohout, Pavel, 1928- (Městská knihovna v Praze, 2020)
Próza, ve které autor reaguje na jeden z ožehavých problémů ve vývoji české společnosti po listopadu 1989, na problém lustrací.