Dvanáct pohádek z onoho světa - Říha, Václav, 1867-1937 (Literatura pro děti a mládež, 2018)
Pohádky na biblické motivy dobra a zla, které docházejí odplaty především prostřednictvím onoho světa. Pro děti od 6 let.