Imogen, pochopitelně - Albertalli, Becky (Yoli, 2024)
Přestože je Imogen stoprocentní heterosexuálka, titul nejlepšího spojence na světě má jistý. Nevynechala žádné setkání Pride klubu. O queer tématech toho ví víc než její queer mladší sestra. Její kamarádky jsou taky queer: Gretchen, která hlídá, aby se Imogen nenechala unést předsudky, a Lili, jež právě prošla coming outem a ve společnosti nových queer kámošů z vysoké vyloženě září. Když navštíví Lili na kampusu, slíbí jí, že ji bude podporovat, jak to jen půjde - udělala by pro ni cokoli. I kdyby to znamenalo trochu lhát. Lili totiž všem řekla, že s Imogen chodila. Všem, včetně své nejlepší kamarádky Tessy. A čím víc času Imogen s praštěnou, pihovatou Tessou tráví, tím víc zpochybňuje, jestli se jí skutečně líbí jen kluci...